Mobly lanceert compleetste autoverzekering


Mobiliteitsverzekeraar Mobly brengt vandaag een traditionele autoverzekering in een hedendaags format op de markt. Met de steun van Baloise Insurance introduceert het de verzekering die niet alleen elke autorit, maar ook alle verplaatsingen met eender welk vervoermiddel dekt én dat voor het hele gezin.

De traditionele autoverzekering, maar dan op maat van de mobiliteitsbehoeften van vandaag. Met die gedachte in het achterhoofd, lanceert Mobly zijn mobiliteitsverzekering. Het bundelde alle troeven van de alomgekende producten met een handvol unieke en onderscheidende eigenschappen en creëerde zo de frisse, innoverende nieuwkomer op de markt.

Ook verzekerd met de bus of de step
De mobiliteitsverzekering dekt niet alleen de wagen, maar ook elke andere verplaatsing met eender welk ander vervoermiddel. Van de bus of een step tot rollerblades. Niet alleen voor de hoofdbestuurder, maar voor het hele gezin én de huisdieren. Dus ook de trouwe viervoeter of de grillige kater zijn veilig met de nieuwste polis van Mobly. Op het openbaar vervoer of bij een fietstochtje, niemand hoeft zich nog druk te maken als er dan toch iets misgaat.

Digitale snelheid mét persoonlijk contact
Alles kan snel en digitaal verlopen – binnen 10 seconden kan je je polis berekenen – maar ondanks de digitale flow is er ook persoonlijk contact mogelijk op elk moment. Op die manier biedt Mobly haar klanten een grote flexibiliteit én ondersteuning door één van haar experts wanneer die vereist is.

Altijd verzekerd onderweg
Mobly bouwde de nieuwe verzekering op rond de heilige gedachte dat de verzekerde op beide oren moet kunnen slapen. Altijd verzekerd, hoe je ook onderweg bent en met het hele huishouden inclusief de huisdieren. De compleetste polis die ook gewoon geldt bij het fietsen, een ritje met de elektrische step en zelfs op het openbaar vervoer. “We wilden onze verzekerden het hele plaatje bieden”, zegt Hans De Mondt, CEO bij Mobly. “Daarom hebben we de autoverzekering gecreëerd die met zijn tijd meegaat. Nu iedereen zich alsmaar meer op alternatieve manieren verplaatst en veel mensen bewust de auto al eens op de oprit laten
staan, wil ook Mobly als verzekeraar mee stappen in het verhaal van een multimodale samenleving. Het resultaat is een uiterst complete en flexibele verzekering. We zijn erg trots dat we vandaag officieel op de startknop kunnen duwen.”

De mobiliteitsverzekering komt in de drie gebruikelijke formules: burgerlijke aansprakelijkheid, kleine en grote omnium. Er kan ook rechtsbijstand aan gekoppeld worden. Via de Mobly Go app kan je bovendien met één klik al pechverhelping aanvragen. Zo zorgt Mobly dat je altijd weer veilig thuis raakt.