Welkom bij Mobly, Lotte


Fulltime customer service met een juridische achtergrond & een stembereik tot in chakamaka. En zoals bij elke Mobliaan, onderwerpen we ook Lotte aan onze 7 kennismakingsvragen:

1. Moesten we je een hoop geld en een stel industriële ingenieurs bezorgen … Welk vervoermiddel zou jij uitvinden?
Een vliegende jas (productnaam moet uiteraard nog gevonden worden).

Pro’s:
Veiligheid. Jas mag niet meer dan 50km/uur vliegen, helm dragen verplicht, normale verkeersregels blijven gelden en niet met meer dan één persoon in één jas (uitzondering: de duojas).
100% Groen. De jas moet zo ontworpen worden dat hij volledig kan werken op 100% groene energie. De technische kant van de zaak laat ik aan mijn industriële ingenieurs over.
Praktisch. Aanpasbaar aan elk seizoen (regenjas, winterjas, zomerjas, jeansjas,…) en weinig plaats in beslag (geen garage voor nodig – eenvoudig te stockeren in de berging).
+ Modieus. De jas kan zelf naar eigen smaak ontworpen worden.

2. Hoeveel parkeerboetes heb je al gehad?
Eén nog maar, met de auto van mijn mama. Was wel onterecht dus heb ik uiteindelijk niet moeten betalen!

3. Hoeveel jaar heb je je rijbewijs?
5 jaar.

4. Wie staat er volgens jou vooraan in de file?
Nooit over nagedacht eigenlijk. Ik hou mij liever bezig met brullen tegen de mensen die in mijn deel van de file staan. “Ik zou nog eens toeteren, dan gaat de file zeker sneller vooruit!”, “Wachten we nog op een andere kleur? Of vinden we groen niet schoon genoeg?”, “En nu… DOORRIJDEN!” Ik zweer dat ik geen verkeersagressor ben. Trouwens, ik denk dat de mensen mij (meestal) niet kunnen horen.

5. Hoe geraak jij elke dag bij ons?
Met de fiets!

6. Hoeveel tijd heb je ‘s morgens nodig?
Ik gok drie kwartier. Alles hangt af van mijn moed om op te staan. Soms wint het bed en dan kan het langer dan een uur duren!

7. Liever rustig cruisen of hoge snelheidsduivel?
Hoge snelheidsduivel, maar wel veilig he!

Wat vind je van dit artikel?