Wij zijn Mobly.

Mobiliteit is vrijheid. Toch zijn we vaak niet zo vrij als we zelf zouden willen. Mobly maakt jou mobieler, met slimme technologische oplossingen en mobiliteitsdiensten op maat. Zo zetten we jou terug achter het stuur, met meer inzicht en zekerheid. Vandaag en in de toekomst.

Waarom Mobly?

Mobly wil mobiliteit koppelen aan vrijheid. Door inzicht, kennis, en mogelijkheden te geven. Voor de vragen van vandaag en de uitdagingen van morgen. We plaatsen je auto in een app en tonen al je ritten, we sturen een melding bij lage batterij en helpen je bij pech, we sturen een expert bij je nieuwe aankoop, we maken je slimmer onderweg.

Team Mobly

Gerrit Nollet

CEO

Lotte Renty

Customer Care & Insurance expert

Mira Hoeven

Copywriter

Marta Bogdal

Full Stack Developer

Julia Alekseeva

Designer

Ine Wouters

Product Manager

Peter Marcely

Backend Developer

Hans De Mondt

CPO

Ouissal Derdaoui

Customer Care

Arjen Klijs

Digital Marketeer

Lina Deyaert

Community Manager

Wouter In t Velt

COO

Jenske Cole

Customer Care & Insurance expert

Imke Drossaert

Client Success Manager

Lukas Vinclav

Full Stack Developer

Karel Byloos

CMO

Erik Vinclav

Backend Developer

Alex Pauwels

Product Development Manager

Stefaan Bonte

Product Manager

Sergiu Grigoriev

Mobile Developer

Tom Verrept

CPO

Stefan Musat

Mobile Developer

Lode Schoors

Product Development Manager

Thomas Domen

UX Architect

#Mobly

Volg ons op Instagram om mee te zijn met al onze avonturen.

Achter de schermen

29 januari 2019
4 min

Welkom bij Mobly, Ines

Social-marketing-video-content-creator at your service. Dit is Ines, de stagiaire die de komende 8 weken het Mobly team mag versterken. 1.

Verder lezen
4 december 2018
1 min

Mobly en Amodo @ DIA 2018

Amodo & Mobly – Smart technological solutions to make people more mobile. Mobility as a service, a platform.

Verder lezen
20 september 2018
3 min

Welkom bij Mobly, Lotte

Fulltime customer service met een juridische achtergrond & een stembereik tot in chakamaka. En zoals bij elke Mobliaan, onderwerpen we…

Verder lezen

Onze partners

Dankzij een ervaring van meer dan 50 jaar kan je bij Europ Assistance rekenen op een volledige bescherming wanneer je op reis gaat of wanneer je onderweg bent.

We zijn trots dat Europ Assistance onze partner is voor pechverhelping. We kunnen dan ook rekenen op een betrouwbare, deskundige aanpak bij panne, zodat jij je terug zorgeloos kan verplaatsen.

Als een van de grootste telecomoperatoren in België, blijft Telenet na bijna 20 jaar groeien in de wereld van tv, internet en mobiele telefonie.

Met Telenet als partner stappen we in de wereld van het Internet of Things. Samen zorgen we voor een preventieve aanpak van defecten. Met als gevolg minder kosten en vooral een betere mobiliteit.

Auto5 draait al jaren mee als de specialist van de auto. Met expertise op vlak van reparaties, onderhoud en controle van je wagen.

Auto5 is onze partner voor autogarantie. Na een professionele en gratis (!) check-up bij Auto5 kom je bij ons wel of niet in aanmerking voor een complete garantie.

Zelf partner worden?

We zijn steeds opzoek naar nieuwe partners om onze gebruikers nog beter te kunnen helpen met hun mobiliteit. Neem contact met ons op via één van onderstaande kanalen. Wij kijken er naar uit om je aanvraag te ontvangen en je zo goed mogelijk te begeleiden.