Nooit nog een kat in een zak, dankzij de autogarantie van Mobly

Een tweedehands auto kopen van een particulier? Dan loop je het risico op onverwachte kosten. Met Mobly heeft ook jouw wagen nu garantie.

Weg met onverwachte kosten bij een tweedehands aankoop

Een tweedehands auto die je van een particulier koopt, heeft geen wettelijke garantie. Dat betekent dat alle onkosten na aankoop voor jouw rekening zijn. Je sluit dus maar beter een garantie af.

Extra voordeel dankzij onze uitstekende partners

Europ Assistance zorgt 24/7 voor garantie. Met de autogarantie van Mobly krijg je gratis één jaar bijstand. Europ Assistance zorgt 24/7 voor garantie

Bij een van de vele auto5-locaties in België kan je terecht voor een gratis check-up van je wagen, alvorens een Mobly autogarantie af te sluiten. Bij een van de vele auto5-locaties in België kan je terecht voor een gratis check-up van je wagen.

Dit moet je doen…

  • Bereken je premie online en sluit je garantie af
  • Plan een gratis check-up bij een auto5 in je buurt
  • Betaal maandelijks je premie en blijf zorgeloos op weg
  • Bereken nu eerst je premie en vergelijk onze dekkingen

Een complete dekking vanaf € 32 per maand

Op basis van de leeftijd en kilometerstand van jouw wagen kom je in aanmerking voor de volledige of de basisdekking.

Motor

De motor van je wagen is volledig verzekerd, alle inwendige bewegende delen inclusief. De motor creëert de nodige kracht om je auto te doen rijden. Dat laat je toe om veilig op weg te gaan.

Versnellingsbak

Alle onderdelen van de automatische of handgeschakelde versnellingsbak zijn verzekerd. De assen, lagers en tandwielen werken naar behoren: zo schakel je soepel.

Elektronica

De elektrische uitrusting die door de constructeur aan en in de carrosserie zijn aangebracht werken zoals het hoort. Er zijn geen storingen aan de sensors, schakelaars of bekabeling, zodat je de elektronische functies vlekkeloos bedient, net zoals bij een nieuwe wagen.

Airco

Alle problemen met de airco zijn verzekerd. De airconditioning regelt de luchtstroming en temperatuur in de wagen, zodat het aangenaam warm is in de winter, en lekker fris in de zomer.

Aandrijving

De voorwiel- of achterwielaandrijving van je auto werkt naar behoren. Alle componenten functioneren zoals het moet om de energie van de motor om te zetten in een duw- en trekbeweging en je auto vlot voor- en achteruit te laten bewegen.

Ophanging

De ophanging, en alle componenten die daarbij cruciaal zijn, zorgen ervoor dat je wagen stevig vast hangt. Je auto is in staat om zonder schokken en schuren over een hobbelige weg te rijden, veilig te versnellen en te vertragen, en te draaien in een scherpe bocht.

Stuurinrichting

Ook alle elektrische en elektronische componenten die het stuurcomfort verhogen zijn verzekerd. Jouw stuur draait soepel en beheerst. Zo heb je altijd controle over de richting die je uitgaat, en maak je zonder problemen kleine correcties.

Remsysteem

De remmen van je auto werken volgen de regels van de kunst. Dat betekent dat je wagen vertraagt en stopt wanneer jij het pedaal indrukt, en dat het Anti-Blokkeer Systeem (ABS) in werking treedt wanneer dat nodig is.

Bijstand

Heb je toch pech? Dan zorgt Mobly voor de nodige bijstand. We dekken de sleepkosten van je auto tot 200 euro, voorzien in de kosten van je vervoer huiswaarts én regelen een vervangwagen als dat nodig is.

De technische specificaties rond de gedekte kosten kun je nalezen in de garantievoorwaarden en het productfiche.

Laat je wagen eerst gratis checken bij Auto5

Alvorens wij de garantie kunnen afsluiten, ga je met de wagen naar een Auto5-garage in je buurt. Hier wordt je wagen gecontroleerd, zo ben je zeker dat hij in goed staat is. Van zodra je auto groen licht krijgt, maken wij de garantie op.