Nooit nog een kat in een zak, dankzij de autogarantie van Mobly

Een tweedehands auto kopen van een particulier? Nooit meer onaangename verrassingen: met Mobly heeft ook jouw wagen nu garantie!

Weg met onverwachte kosten bij een
tweedehandsaankoop

  • De gemiddelde kosten per jaar voor een tweedehands auto bedragen €700
  • Wagens ouder dan 5 jaar hebben jaarlijks gemiddeld 60% kans op autopech
  • Een tweedehands auto die je van een particulier koopt, heeft geen wettelijke garantie. Zonder garantieverzekering zijn alle kosten voor jouw rekening

Geen onverwachte kosten meer

Met Mobly betaal je een laag, maandelijks bedrag. In geval van herstellingen, regelen wij rechtstreeks de factuur met de hersteller en kan jij dus van je spaarpot afblijven.

Geen franchise of plafondbedragen

Bij schade betalen we gewoon wat het kost: jij betaalt niks (geen eigen risico, franchise,…) en het maximale bedrag dat we uitkeren, bedraagt de totale handelswaarde van de wagen.

Auto5 of je eigen garagist: jij beslist

Met Auto5 kan je bij 54 centra in België terecht voor herstellingen, maar indien je liever voor je eigen, vertrouwde garagist kiest, kan dat ook.

Nog meer voordelen

Originele onderdelen

Wij gebruiken alleen gecertificeerde ‘Original Equipment Manufacturer’ (OEM) onderdelen voor reparatie.

24/7 Bijstandsverzekering bij panne

Moest er toch iets voorvallen met je wagen, kan je 24/7 rekenen op de bijstandsverzekering van Europ Assistance. Dat zit gewoon mee in je garantieverzekering.

Overdraagbaar bij verkoop

Als je beslist om je wagen te verkopen, gaat de garantie gewoon mee met de wagen. Handig, want zo heb jij als verkoper een extra argument en krijg je hem dus makkelijker verkocht.

Originele onderdelen

Wij gebruiken alleen gecertificeerde ‘Original Equipment Manufacturer’ (OEM) onderdelen voor reparatie.

24/7 Bijstandsverzekering bij panne

Moest er toch iets voorvallen met je wagen, kan je 24/7 rekenen op de bijstandsverzekering van Europ Assistance. Dat zit gewoon mee in je garantieverzekering.

Overdraagbaar bij verkoop

Als je beslist om je wagen te verkopen, gaat de garantie gewoon mee met de wagen. Handig, want zo heb jij als verkoper een extra argument en krijg je hem dus makkelijker verkocht.

Hoe genieten van de autogarantie van Mobly

Extra voordeel dankzij onze uitstekende partners

24/7 in binnen- en buitenland

Europ Assistance zorgt 24/7 voor pechverhelping. Met de autogarantie van Mobly krijg je gratis één jaar bijstand.

Gratis check-up van je auto

Bij een van de vele Auto5-locaties in België kan je terecht voor een gratis check-up van je wagen, alvorens een Mobly autogarantie af te sluiten.

Een complete dekking vanaf € 32 per maand

Op basis van de leeftijd en kilometerstand van jouw wagen kom je in aanmerking voor de volledige of de basisdekking.

Motor

De motor van je wagen is volledig verzekerd, alle inwendige bewegende delen inclusief. De motor creëert de nodige kracht om je auto te doen rijden. Dat laat je toe om veilig op weg te gaan.

Versnellingsbak

Alle onderdelen van de automatische of handgeschakelde versnellingsbak zijn verzekerd. De assen, lagers en tandwielen werken naar behoren: zo schakel je soepel.

Elektronica

De elektrische uitrusting die door de constructeur aan en in de carrosserie zijn aangebracht werken zoals het hoort. Er zijn geen storingen aan de sensors, schakelaars of bekabeling, zodat je de elektronische functies vlekkeloos bedient, net zoals bij een nieuwe wagen.

Airco

Alle problemen met de airco zijn verzekerd. De airconditioning regelt de luchtstroming en temperatuur in de wagen, zodat het aangenaam warm is in de winter, en lekker fris in de zomer.

Aandrijving

De voorwiel- of achterwielaandrijving van je auto werkt naar behoren. Alle componenten functioneren zoals het moet om de energie van de motor om te zetten in een duw- en trekbeweging en je auto vlot voor- en achteruit te laten bewegen.

Ophanging

De ophanging, en alle componenten die daarbij cruciaal zijn, zorgen ervoor dat je wagen stevig vast hangt. Je auto is in staat om zonder schokken en schuren over een hobbelige weg te rijden, veilig te versnellen en te vertragen, en te draaien in een scherpe bocht.

Stuurinrichting

Ook alle elektrische en elektronische componenten die het stuurcomfort verhogen zijn verzekerd. Jouw stuur draait soepel en beheerst. Zo heb je altijd controle over de richting die je uitgaat, en maak je zonder problemen kleine correcties.

Remsysteem

De remmen van je auto werken volgen de regels van de kunst. Dat betekent dat je wagen vertraagt en stopt wanneer jij het pedaal indrukt, en dat het Anti-Blokkeer Systeem (ABS) in werking treedt wanneer dat nodig is.

Bijstand

Heb je toch pech? Dan zorgt Mobly voor de nodige bijstand. We dekken de sleepkosten van je auto tot 200 euro, voorzien in de kosten van je vervoer huiswaarts én regelen een vervangwagen als dat nodig is.

De technische specificaties rond de gedekte kosten kun je nalezen in de garantievoorwaarden en het productfiche.

Veelgestelde vragen

Welke schade wordt gedekt door Mobly?

Je vindt een overzicht terug op de Mobly website. Daarnaast kan je alle individuele stukken terugvinden in de algemene voorwaarden.

Vanaf wanneer geniet mijn wagen van zijn garantie?

Van zodra wij groen licht ontvangen vanwege Auto5, maken wij je autogarantie polis op en sturen we jou een betalingsuitnodiging. Voer de betaling zo spoedig mogelijk uit. Vanaf dan geniet je van de Mobly autogarantie.

Waarom moet ik bij Auto5 langs voor een check-up?

Bij Mobly vinden we het belangrijk om de consument zo goed mogelijk te beschermen.

Indien we toestaan dat alle voertuigen zonder check-up verzekerd worden, riskeren we dat mensen met kwaad opzet wagens met gekende defecten verzekeren. Dat zou een prijsstijging tot gevolg hebben. Dankzij de check-up weten jij en wij precies waar we aan toe zijn.
Transparantie van bij de start!

Ik sta in panne, wat nu?

Met Mobly Warranty geniet je ook meteen van pechverhelping in binnen en buitenland tijdens de volledige duur van je contract.
Je wagen wordt gesleept en indien nodig, geniet je ook van een vervangwagen. 
Als je in het buitenland gestrand bent, worden alle inzittenden ook terug huiswaarts geholpen.

Bij panne kan je 24/7 terecht op het nummer 02/54.19.061

Wat wordt nagekeken door Auto5 bij de check-up?

Bij je bezoek aan Auto5 kijken we een 80-tal punten na bij het voertuig. Dit is een nazicht van mechanische, technische en elektronische componenten van de wagen.
Hiermee schenken we zowel jou als Mobly een goed beeld van de staat van het voertuig.


Nog een vraag? Wij helpen je op weg.

Zoek je nog meer informatie, of heb je een vraag? Neem contact met ons op. Wij gaan mijlenver voor jouw mobiliteit.