Onze oplossingen voor vlottere mobiliteit

Met onze oplossingen willen wij bij Mobly jou écht aan het stuur van jouw auto zetten. We willen jou zekerder maken en meer inzicht geven. Zo kan jij met zekerheid en kennis een auto kopen. Of het onderhoud van jouw auto slimmer organiseren. Kortom met Mobly rij je elke dag zonder zorgen veilig en comfortabel met jouw auto.

De betaal-per-km autoverzekering

Als je auto vaak stilstaat, hoort je verzekering laag te zijn. Dat vinden we vanzelfsprekend. Zo betaal je bij Mobly voor de kilometers die je rijdt. Deze maand minder gereden? Dan hoef je ook niet veel te betalen.

Slimmer onderweg met Mobly Go

Een app die je mobiliteit beter maakt, dat is Mobly Go. Zo registreert hij al je ritten en kom je meer te weten over je verbruik. Heb je pech op de weg? Met één klik – en zonder abonnement – komen we jou uit de nood helpen.

Tweedehands kopen met garantie

Een tweedehands wagen kopen van een particulier? 
Nooit meer onaangename verrassingen: met Mobly heeft ook jouw wagen nu garantie.

Extra zekerheid, dankzij onze expert

Een tweedehands auto kopen is vaak een slimme en economische oplossing. Maar hoe pak je dat nu juist aan? Waar let je op bij de aankoop? Een onafhankelijke expert van Mobly helpt jou met jouw aankoop en controleert de auto op meer dan 150 punten, die hij daarna in een overzichtelijke rapport giet. Met zijn advies kan je er zeker van zijn dat je de beste keuze maakt.

Slimmer kopen of verkopen met ons gratis autorapport

Ben je van plan een tweedehands wagen te kopen of verkopen? En heb je geen idee van de juiste prijs? Met het Mobly autorapport helpen we jou bij het maken van de beste keuze.

Bekijk zeker ook

Download onze gratis autochecklist

Op welke zaken moet ik letten wanneer ik een tweedehands auto koop? Ontdek het allemaal in de autochecklist van Mobly. 

Haal inspiratie uit het nieuwe MoblyZine

Klaar om op vakantie te gaan? Download het laatste MoblyZine om écht voorbereid aan jouw roadtrip te beginnen!