Mobly maakt
mobiliteit
makkelijker.

Autoverzekering

Als je auto vaak stilstaat, hoort je verzekering laag te zijn. Dat vinden we vanzelfsprekend. Zo betaal je bij Mobly voor de kilometers die je rijdt.

Pechverhelping Europa

Of je nu een roadtrip maakt of een korte business trip: in een ander land sta je liever niet langs de snelweg. Bij ons betaal je alvast enkel voor bijstand wanneer je ‘t nodig hebt. Voor een bescheiden bedrag, per dag.

Connected car

Geef je mobiliteit een boost en krijg meer inzicht in je wagen. Met de Mobly dongle blijf je altijd en overal op de hoogte van de status van de auto.

Pechverhelping zonder abonnement

Waarom zou je voor een abonnement betalen als je nooit pech hebt? Met de Mobly Go app betaal je alleen voor pech wanneer je ‘t nodig hebt. Anders niet. Nooit.

Autogarantie

Een tweedehands auto kopen van een particulier? Nooit meer onaangename verrassingen: met Mobly heeft ook jouw wagen nu garantie!

Aankoopexpert

Je wil een tweedehands auto kopen, maar je twijfelt? Onze aankoopexpert checkt de wagen op meer dan 160 punten, zodat jij met een gerust hart een tweedehands auto kan kopen.

Gratis Autorapport

Veel mensen hebben geen idee wat hun auto waard is, net zo min weten ze wat ze jaarlijks uitgeven aan de wagen. Met het gratis autorapport van Mobly kom je dat wél te weten.

EV rapport

Het EV-rapport van Mobly vergelijkt een brandstofwagen met een elektrische wagen. Het rapport toont de totale kosten van beide auto’s op lange termijn.