Moveasy – Maak mobiliteit makkelijk.

Moveasy is een all-in-one mobiliteitsplatform waarmee u uw klanten of werknemers vlotte private en publieke mobiliteitsoplossingen kunt aanbieden via één handige app. Zo komen zij snel en efficiënt op de juiste bestemming. Duurzaam, makkelijk en flexibel!

De voordelen van Moveasy...

Hoe werkt Moveasy?

Moveasy op maat van jouw bedrijf

Moveasy kan in uw organisatie op verschillende niveaus ingezet worden. Het kan als een zakelijk budget of als een toepassing van het wettelijk mobiliteitsbudget gebruikt worden. Daarnaast kan het ook dienen als een flexibele verloning. Wij ondersteunen u graag om de juiste oplossing voor uw organisatie samen te stellen.

Beheer uw gebruikers

Via een eenvoudig beheersplatform wijst u een budget toe per werknemer en accepteert of weigert hun onkosten op een administratief eenvoudige manier.

Samen met uw IT- en HR-partners zorgen wij voor de meest efficiënte integraties in uw bestaande systeeminfrastructuur.

Verschillende mobiliteitsvormen, gebundeld in één app

Als werkgever kunt u via Moveasy een mobiliteitsbudget voorzien voor uw werknemers zodat ze zich flexibel kunnen verplaatsen met alternatieve vervoermiddelen.

Via de gebruiksvriendelijke app kan een gebruiker eenvoudigweg zijn efficiëntste route plannen, deze boeken en waar nodig extra mobiliteitskosten inbrengen. Wanneer de gebruiker zijn business budget op is, kan hij de app verder gebruiken met een privé portemonee.

Onze partners

Moveasy integreert de meest populaire aanbieders van alternatief vervoer in één handige app: van taxi’s, treinen, bussen, trams en metro’s tot scooters, fietsen en steps. Mobility made easy!

Diverse toepassingen.

Zakelijk mobiliteitsbudget

Als werkgever kunt u via Moveasy een mobiliteitsbudget voorzien voor uw werknemers zodat ze zich flexibel kunnen verplaatsen met alternatieve vervoermiddelen.

Fleet management
& leasing

Via Moveasy kan uw bedrijf gemengde mobiliteit aanbieden en deze centraal beheren. Denk aan een mix van wagens, carpoolen, openbaar vervoer, enz.

Verzekeringen & bijstand

Verzekerings- en bijstandsbedrijven kunnen via Moveasy een alternatief bieden voor (vervang)wagens binnen een door hen bepaald mobiliteitsbudget.

Autodealers & garages

Bent u autodealer of heeft u een garage? Zet het platform in om uw service te verbeteren en een alternatief te bieden voor vervangwagens bij panne of onderhoud.

Reizen & toerisme

Overheden, steden, gemeenten en reisorganisaties kunnen flexibel vervoer, verblijf en parkeergelegenheid regelen voor burgers en bezoekers.

Gezinnen

Ouders kunnen veilig, flexibel en verantwoord “mobiliteitszakgeld” voorzien voor hun kinderen. Zo wordt het zeker gespendeerd aan vervoer!

Vraag een demo aan

Meer weten over de mogelijkheden van Moveasy voor uw bedrijf of organisatie? Contacteer ons voor meer info en een persoonlijke demo.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze expert

Welkom bij Mobly! Wilt u meer weten over onze B2B diensten? Ik help u graag met persoonlijk advies of een aanbod op maat van uw bedrijf.