Moveasy – Maak mobiliteit makkelijk.

Moveasy is een all-in-one mobiliteitsplatform waarmee u uw klanten of werknemers vlotte mobiliteit en alternatief vervoer kunt aanbieden via één handige app. Zo komen zij snel op de juiste bestemming. Duurzaam, makkelijk en flexibel!

Hoe werkt Moveasy?

Moveasy brengt tal van mobiliteitsservices, operatoren en eindgebruikers samen in één gebruiksvriendelijke digitale oplossing of app.

Ons platform kan makkelijk aangepast worden aan de behoeften, wensen én branding van uw bedrijf. U kiest de bouwstenen, wij bouwen uw toepassing.

Geef uw klanten of medewerkers bijvoorbeeld een digitaal mobiliteitsbudget zodat ze zich flexibel kunnen verplaatsen, met keuze uit tal van alternatieve vervoermiddelen.

Het enige wat zij hoeven te doen is het mobiliteitsbudget activeren, alternatief vervoer in de buurt kiezen en vertrekken. Simpel, toch?

Onze partners

Moveasy integreert de meest populaire aanbieders van alternatief vervoer in één handige app: van taxi’s, treinen, bussen, trams en metro’s tot scooters, fietsen en steps. Mobility made easy!

Diverse toepassingen.

Moveasy ontstond in samenwerking met Europ Assistance, marktleider in reisverzekering en mobiliteit, maar het platform biedt ook tal van toepassingen voor andere bedrijven en organisaties:

Fleet management
& leasing

Via Moveasy kan uw bedrijf gemengde mobiliteit aanbieden en deze centraal beheren. Denk aan een mix van wagens, carpoolen, openbaar vervoer, enz.

Autodealers & garages

Bent u autodealer of heeft u een garage? Zet het platform in om uw service te verbeteren en een alternatief te bieden voor vervangwagens bij panne of onderhoud.

Verzekeringen & bijstand

Verzekerings- en bijstandsbedrijven kunnen via Moveasy een alternatief bieden voor (vervang)wagens binnen een door hen bepaald mobiliteitsbudget.

Zakelijk mobiliteitsbudget

Als werkgever kunt u via Moveasy een mobiliteitsbudget voorzien voor uw werknemers zodat ze zich flexibel kunnen verplaatsen met alternatieve vervoermiddelen.

Reizen & toerisme

Overheden, steden, gemeenten en reisorganisaties kunnen flexibel vervoer, verblijf en parkeergelegenheid regelen voor burgers en bezoekers.

Gezinnen

Ouders kunnen veilig, flexibel en verantwoord “mobiliteitszakgeld” voorzien voor hun kinderen. Zo wordt het zeker gespendeerd aan vervoer!

Vraag een demo

Meer weten over de mogelijkheden van Moveasy voor uw bedrijf of organisatie? Contacteer ons voor meer info en een aangepaste demo.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze expert

Welkom bij Mobly! Meer weten over onze B2B-diensten? Ik help u graag met persoonlijk advies of een aanbod op maat van uw bedrijf.

Donald Wolfs

Chief Customer Officer
+32 476 32 93 77