8 handige fietsgadgets die scoren onder iedere kerstboom


De dagen worden korter, de zon laat het wat vaker afweten en de temperatuur daalt verder richting het vriespunt. Er is geen ontkennen meer aan: de winter staat voor de deur. Neem je regelmatig de fiets? Mobly to the rescue, want dankzij deze handige gadgets wordt jouw winterse fietstocht heel wat aangenamer.

Bekerhouder

Onderweg genieten van een heerlijke kop koffie? Kinderspel voor wie de auto neemt, maar gedoemd om te mislukken wanneer je met de fiets gaat. Deze bekerhouder speciaal ontworpen voor op de fiets is de ideale oplossing. Zo hoef je jouw koffie niet meer snel achterover te slaan voor je de deur uitgaat en kan je jezelf lekker verwarmen tijdens het fietsen. Win-win.

Deze gadget haal je al in huis voor 8,95 euro.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door MIYO-Deals (@miyodeals) op

Hot pack handwarmer

Tijdens deze koude dagen krijgen vooral onze handen het zwaar te verduren. Zijn handschoenen voor jou niet genoeg om je warm te houden? Probeer dan zeker eens een hot pack. Deze kleine handwarmer activeer je door het metalen plaatje binnenin te breken. Door ze even in kokend water te leggen, kan je ze de volgende keer gewoon opnieuw gebruiken.

Een hot pack handwarmer kost ongeveer 1,95 euro.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Oriflame Plus Sri Lanka ➰ (@oriflame_lk) op

AfterShokz koptelefoon

Hoewel muziek je fietstocht helemaal opfleurt, is het dragen van een gewone koptelefoon of oortjes geen goed idee. Je hoort namelijk niets meer van het verkeer, wat een enorme impact heeft op jouw veiligheid. AfterShokz maakt voor hun hoofdtelefoon gebruik van de Bone Conduction Technology. Hierbij zitten de oortjes niet in je oren, maar op je jukbeenderen. Via trillingen wordt het geluid naar je oren gestuurd, waardoor je zowel je muziek als het omgevingsgeluid hoort. Niet alleen handig, maar ook nog eens veilig.

Een hoofdtelefoon met Bone Conduction Technology koop je voor 79,95 euro.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door AfterShokz (@aftershokz) op

Signal Pod

Gezien worden is als fietser heel belangrijk, zeker tijdens de wintermaanden. Met deze richtingaanwijzer voor je fiets maak je aan andere weggebruikers duidelijk welke kant je op wil. Via een tool die je aan het stuur bevestigt, is de Signal Pod volledig draadloos te gebruiken. Wij zijn alvast fan, want wat je ook doet: safety first. 😉

Deze richtingaanwijzers voor je fiets kosten 37 euro.

©Ditverzinjeniet

Waterproof telefoonhouder

Wie er in de winter met de fiets op uittrekt, wil graag zo snel mogelijk op zijn bestemming arriveren. De verkeerde richting oprijden willen we dus liever vermijden. Dankzij deze telefoonhouder voor 17,95 euro kan je beide handen op het stuur houden en toch je navigatie volgen. Een klein maar geen onbelangrijk detail: de telefoonhouder is helemaal waterproof!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kado om de hoek (@kadoomdehoek) op

Ledpet armband

We kunnen het niet genoeg herhalen: er is niets zo belangrijk als gezien worden in het verkeer. Met een opvallend fluohesje ben je in het donker enkel zichtbaar wanneer er verlichting op je schijnt, maar dankzij een – of meerdere – LED armbanden heeft iedereen je àltijd gezien. Deze musthave is beschikbaar in verschillende kleuren, past perfect over je kledij en is verkrijgbaar voor zes euro.

SmartHalo

Graag wat extra functies en mogelijkheden? Dan is de SmartHalo, voor 202,65 euro misschien wel iets voor jou. Door middel van lampjes op een OLED-schermpje loodst deze gadget jou probleemloos naar je bestemming. Bovendien weergeeft dit slimme apparaat je realtime snelheid, afstand en verbrande calorieën weer. De ultieme motivatie, toch?

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door SmartHalo (@smarthalo) op

Revolights

Je kan als fietser nooit genoeg opvallen. Revolights zorgt er dan ook voor dat je met deze fietsverlichting op je wielen vanuit alle hoeken zichtbaar bent. Bovendien is er ook een remlicht functie inbegrepen, wordt jouw rit volledig getrackt en krijg je een melding wanneer je batterijen bijna leeg zijn. Deze übercoole lichten worden van stroom voorzien door USB-oplaadbare batterijen en zijn te verkrijgen voor 199,95 euro.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Revolights (@revolights) op


Leuke gadgets voor je fiets is één, maar heb je er ook al aan gedacht om je fiets of speed pedelec winterproof te maken?

Wat vind je van dit artikel?

Toon meer reacties
Comments page: 1 0
Plaats reactie
Reactie bewerken

Wees de eerste die een reactie plaatst

Plaats reactie