Zorgeloos op (auto)vakantie met het MoblyZine!


De zomer is officieel ingeluid en de neuzen staan naar vakantie. Of je nu kiest voor een fijne staycation en plaatselijke avonturen of een roadtrip naar het zuiden: wij bundelden de nodige informatie en inspiratie in ons allereerste MoblyZine. Zo kan jij straks zonder zorgen de baan op. Downloaden maar!

Op het MoblyZine menu:

 • Is jouw auto al zomervakantieproof?
  Een vakantie voorbereiden, dat is bijna een fulltime job. Lijstjes zijn dan geen overbodige luxe. En ook je trouwe vierwieler verdient er eentje, want is die wel klaar voor jouw wilde zomerplannen? Raadpleeg onze handige checklist.
 • De favoriete on the road apps van het Mobly team
  Avontuurlijke Alex zet tijdens een roadtrip altijd zijn Wikiloc aan. Die geeft aan waar er interessante wandelroutes in de buurt zijn, inclusief foto’s en duur van de wandeling. Benieuwd naar de musthave apps van onze andere collega’s?
 • De ideale auto-fit: safe & summerproof
  Wist je dat je in sommige landen verplicht een zonnebril aan boord van je wagen moet hebben? En dat flip-flops achter het stuur in bepaalde landen worden beboet? Mobly hijst je in een reglementair verantwoorde auto-outfit, van kop tot teen(slippers)!
 • (Onder)weg met wagenziekte
  Ben jij zo iemand die groen uitslaat na 3 bochten, of heb je zo iemand aan boord? Met onze tips tegen wagenziekte hou je het -waarschijnlijk- droog in de auto. Mix & match naar eigen smaak!
 • Hond aan boord
  Op reis met je allerliefste viervoeter? Een goed voorbereide hond is er twee waard, en dat geldt ook voor het baasje… Mobly trakteert je op survivaltips voor onderweg en een bagagelijstje voor doggy’s bag.
 • Wegwijs in de Europese milieuzones? LEZ go!
  Niet alleen in ons land schieten de lage-emissiezones als paddestoelen uit de grond, ook de rest van Europa gaat massaal voor minder vervuiling…  en meer voorwaarden. Wij helpen je op weg met de voornaamste milieuzones en spelregels op enkele populaire (auto)vakantiebestemmingen.
 • Eerste hulp bij tanken in het buitenland
  Een Belg tankt tijdens een autovakantie gemiddeld 5 à 6 keer. En dat doet hij dan ook best goed geïnformeerd, want de brandstofbenamingen en -prijzen kunnen heel erg verschillen in het buitenland.
 • Zijn we er bijna? Originele spelletjes voor onderweg
  Uitgekeken op klassiekers zoals koeien tellen en “Ik zie, ik zie wat jij niet ziet”? Met onze net-iets-andere autospelletjes vliegt de reistijd voorbij,  zonder gezeur op de achterbank. Van Olympische Spelen op de parking tot de enige echte Mobly BinGo!

MoblyZine

 

Download nu het zomerse MoblyZine, zodat jouw vakantie straks op wieltjes loopt!

Wat vind je van dit artikel?

Toon meer reacties
Comments page: 1 0
Plaats reactie
Reactie bewerken

Wees de eerste die een reactie plaatst

Plaats reactie