Beste klanten, wij werken en blijven bereikbaar om jou te helpen. Voor meer informatie klik hier

Tweedehands auto kopen? Neem een expert mee


Lees het verhaal van Bert. Bert was op zoek naar een tweedehands auto. Tussen alle zoekertjes vond hij de ideale auto. Maar hij wou zeker zijn dat hij een goede koop deed. En dat hij niet voor verrassingen kwam te staan. Daarom schakelde hij de Mobly expert in.

 Ik zocht iemand die naar de auto kon kijken om zeker te zijn dat er technisch geen probleem was.

Voor de check

Nog voor de check maakte Bert afspraken met de expert. Bert wou ook de software van de auto kunnen uitlezen. Daarom vroeg hij de expert een toestel mee te brengen. Maar hij vond het ook belangrijk om te weten wat er onder de auto zat. Hij liet de auto dan ook nakijken op een hefbrug.

Met de expert bij de tweedehands auto

De expert kwam ter plaatse voor de check. Bert wist niet goed wat te verwachten, maar liet de expert zijn werk doen. De expert wist duidelijk waarop hij moest letten. En hield rekening met de vragen van Bert. Zo bracht de expert de nodige tools mee om de auto uit te lezen. Dat gaf Bert zekerheid over de toestand van de wagen. Bert had een goede auto gevonden, de expert stelde weinig gebreken vast. Een van de gebreken was bijvoorbeeld een lekkende schokdemper.

Het waren geen gebreken die ik zelf had kunnen zien. Toen ik de afspraak maakte, had ik gezegd dat de expert vooral op de techniek en de mechaniek moest letten. Carrosserie- en interieurschade kan ik zelf vaststellen.

Ook voor de verkoper was het zijn eerste ervaring met een expert. Hij maakte er geen enkel probleem van. Vooral omdat hij zag dat de expert zijn werk heel professioneel deed.

Met een gerust gemoed gekocht

Na de inspectie kreeg Bert nog een rapport met de vaststellingen van de expert. Maar omdat de expert veel informatie had gegeven tijdens de check, twijfelde Bert niet. Hij kocht meteen de auto. De expert stelde vast dat de wagen technisch in orde was. En dat het een goede koop was. Bert kan de expert alleen maar aanbevelen. Hij zou het zelf meteen opnieuw doen.

De expert kwam heel betrouwbaar over. Hij gaf veel feedback over zijn bevindingen. Het was zeer transparant. De duidelijkheid die ik zocht, heb ik gekregen. Ik ben zeer tevreden van deze service.

Ga je ook een tweedehands auto kopen? En wil je ook een expert inschakelen? Lees hier alle info. Of maak meteen een afspraak op via 0491/19.18.49 of info@mobly.be.

Wat vind je van dit artikel?

Toon meer reacties
Comments page: 1 0
Plaats reactie
Reactie bewerken

Wees de eerste die een reactie plaatst

Plaats reactie