Pechverhelping in België: wat is de beste keuze?


VAB, Touring en Mobly: drie spelers die je deze winter uit de nood helpen. De vraag is bij wie je het beste af bent en ook… is een lidmaatschap voor pechverhelping voordelig? We zetten de prijzen even op een rij.

Bij VAB betaal je 123 euro voor een jaar, bij Touring is dat – afhankelijk van het abonnement – 60 tot 90 euro (tijdelijke promo). Belangrijke notie: dit bedrag betaal je ook als je geen pech hebt.

Bij Mobly is dat niet het geval. Heb je geen pech, dan betaal je ook niet. En wie wel pech heeft, komt er vaak al met 79 euro vanaf.

pechverhelping

Waarom betalen voor pechverhelping als je nooit pech hebt?

Op het eerste gezicht lijkt een lidmaatschap van 123 euro voordelig. Je kan namelijk zo veel pech hebben als je wil, bijstand is altijd inbegrepen. Maar wat als je geen pech hebt? Dan is 123 euro veel geld, dat je niet eens had hoeven spenderen.

pechverhelping

Enkele maanden terug haalde Profacts in opdracht van Mobly opvallende cijfers naar boven. Gemiddeld hadden Belgen 7,5 jaar pechbijstand en tijdens die periode had 58% nooit pech. Verder had 19% 1 keer pech, 21% meerdere keren.

Een te overwegen risico

Is er nood aan meer flexibiliteit? Bij Mobly vinden we het belangrijk dat je enkel voor pechbijstand betaalt wanneer je dat nodig hebt.

CEO Gerrit Nollet: “Pechverhelping is zo’n gesloten systeem. We zien dat mensen meer en meer op zoek zijn naar een flexibele formule. Vandaar dat Mobly gaat voor pechverhelping zonder abonnement, eenvoudig beschikbaar via de Mobly Go app.”

Wie deze winter geen abonnement heeft, kan simpelweg beroep doen op de Mobly Go app en hoeft zich niet per se voor een jaar te binden. Mobly gaat zelfs nog een stap verder en halveert deze winter zijn prijzen:

pechverhelping

 

Wat vind je van dit artikel?

Toon meer reacties
Comments page: 1 0
Plaats reactie
Reactie bewerken

Wees de eerste die een reactie plaatst

Plaats reactie