Mobly lanceert de mobiliteitsverzekering


Mobly start vandaag met de mobiliteit van morgen en komt met een alternatief voor de traditionele autoverzekering. De mobiliteitsverzekering verzekert jou en je gezin op elk voertuig. Bovendien word je beloond als je de wagen laat staan, want die verzekeren we per kilometer.

Waarom een mobiliteitsverzekering?

Je fietst ’s morgens naar het station, neemt de trein en rolt vervolgens op je skateboard het kantoor binnen. Of je neemt de wagen op zondag om de kids af te zetten aan de jeugdbeweging, om vervolgens met de deelstep naar de stad te gaan…

Dat mobiliteit de dag van vandaag meer vraagt dan een klassieke autoverzekering, klinkt logisch. Maar toch bleef deze al meer dan 30 jaar ongewijzigd. Onze start-up speelt in op deze evolutie met de lancering van een gloednieuwe mobiliteitsverzekering. Hiermee is het hele gezin verzekerd voor elke kilometer, in eender welk voertuig.

Premie op basis van autogebruik

Uit een studie van de federale overheidsdienst Mobiliteit blijkt dat hoewel het wagenpark in België blijft groeien, het aantal gereden kilometers per auto erop achteruit gaat. Een positieve evolutie in een land dat dagelijks kampt met ellenlange files en verkeersongevallen.

Mobly evolueert mee met de mobiliteit van morgen en biedt een premie die zich aanpast aan je autogebruik. Zo betaal je alleen voor de gereden kilometers met de auto: hoe meer je dus de wagen dus laat staan, hoe beter voor je portemonnee.

Live streamen van kilometers

Een OBD2-dongle die je in de wagen plugt, zorgt voor een nauwkeurige registratie van de kilometers. Via onze app krijg je een gedetailleerd overzicht van je gereden kilometers en kan je als het ware je autoverzekering live streamen. Zo weet je op elk moment wat je uitgeeft.

Wie zijn wagen niet gebruikt, betaalt niet meer voor zijn kilometers en wordt aan het einde van de maand beloond met een aangepaste factuur tot op de kilometer nauwkeurig.

Wat vind je van dit artikel?

Toon meer reacties
Comments page: 1 0
Plaats reactie
Reactie bewerken

Wees de eerste die een reactie plaatst

Plaats reactie