Beste klanten, wij werken en blijven bereikbaar om jou te helpen. Voor meer informatie klik hier

Fiets gestolen? Met deze gps-tracker vind je ‘m zo terug


Fietsen is hoe langer hoe meer populair, maar helaas worden er nog steeds veel gestolen. En met de komst van de elektrische fiets wordt dat prijskaartje alleen maar hoger. Zou het niet handig zijn als je altijd zou weten waar je fiets staat? 

Het Italiaanse bedrijf Sherlock komt met een gps-tracker voor de fiets. De oplossing voor al wie bang is dat zijn of haar fiets wordt gestolen.

© sherlock

© sherlock

Met een lengte van 12 cm en een breedte van 1,85 cm past de gps-tracker perfect in het handvat van een fietsstuur. De batterij van de tracker gaat 7 dagen mee, daarna moet je hem opladen via een simpel kabeltje. Er zit ook een bewegingssensor in het object, waardoor elke fietsbeweging wordt gedetecteerd. Voorlopig werkt het gps-systeem enkel in de Verenigde Staten en in Europa.

Ben je je fiets kwijt?

Via een app kan je de locatie van je fiets checken. De app toon de plaats waar het laatste signaal door het gps-systeem werd opgevangen. Door van tevoren een ‘location-update’ in te stellen kan de gps-tracker elk uur een update geven indien de locatie verandert. De lokatie van de gps is behoorlijk accuraat, waardoor je exact weet waar je fiets staat.

Heb je de locatie? Verwittig dan de politie voor een interventie, zodat jouw veiligheid alvast gegarandeerd wordt.

Ben je je wagen kwijt?

De Mobly Go app toont de locatie van je wagen. Een dongle die je inplugt ter hoogte van het dashboard, geeft de locatie door via de app. Vanaf nu hoef je dus geen straatnamen meer te onthouden, gewoon even kijken in de app.

Wat vind je van dit artikel?

Toon meer reacties
Comments page: 1 0
Plaats reactie
Reactie bewerken

Wees de eerste die een reactie plaatst

Plaats reactie