De Polestar 2: een waardige concurrent voor de Tesla 3


De persdag van het Autosalon in Brussel kende een nieuwkomer: Polestar. COO Jonathan Goodman en projectmanager Beatrice Simonsson stelden in zaal 6 de Polestar 2 voor en wij waren erbij.

Polestar 2
De Polestar 2 is een 5-deurs fastback van Volvo-makelij, in een strak scandinavisch design. Vanaf 2020 leverbaar voor € 58.900.Opvallend: De Polestar 2 kan je enkel bestellen in een beperkt aantal kleuren. Midnight is alvast populair.

Polestar 2
Een opvallend kenmerk van de Polestar is deze interface, gebaseerd op Android en door Google ontwikkeld. Je navigeert dus ook met Google Maps, je connecteert je agenda en nog veel meer.

Polestar 2

Digital experience

Jonathan Goodman spreekt over een digitale ervaring waar steeds meer mensen naar verlangen. Daarom kan je de Polestar 2 binnenkort ook gewoon online bestellen.

Uiteraard kan je de wagen ook nog testen, maar niet in de Volvo-garage die je gewoon bent. Wel: in kleine showrooms van 200 vierkante meter in het centrum van Gent, Luik, Antwerpen en Brussel. Allemaal mooi verspreid over het land en zeer gunstig gelegen.

En dat brengt ons bij het volgende pluspunt van Polestar: als je auto op onderhoud moet, dan komen ze je wagen halen en brengen ze hem ’s avonds terug. De Polestar 2 is leverbaar vanaf mei 2020.

Polestar 2 vs Tesla Model 3

*We vergeleken de Polestar 2 met een Tesla Model 3 Long Range. De gewone Model 3 (Standard Range Plus) heeft een iets kleiner rijbereik van 409 km en start al vanaf 48.800 euro.

Wat vind je van dit artikel?

Toon meer reacties
Comments page: 1 0
Plaats reactie
Reactie bewerken

Wees de eerste die een reactie plaatst

Plaats reactie