12 juni 2018 4 min Entertainment

De allereerste Mobly Pechverhelping: een dubbele panne

door Yasmin van de Werf

Kort na de lancering van onze Mobly Pechverhelping hielpen we al meteen een eerste klant uit de nood. Tweemaal zelfs! Dat verdiende een bloemetje én een blogpost, vonden wij en dus gingen we even op bezoek bij Anne, met haar dubbele panne.

Tussen twee auto’s in…

Anne kocht recent een nieuwe (tweedehands)wagen en wacht momenteel tot die geleverd wordt. Haar pechverhelpingscontract bij Touring was recent afgelopen, maar hernieuwen leek haar zinloos met die nieuwe auto in het vooruitzicht. En natuurlijk heb je net dàn pechverhelping nodig.

“Mijn dochter had met de lichtjes in de auto zitten spelen en daardoor was de batterij helemaal plat gegaan, zo bleek. De volgende dag kon ik dus plots niet meer starten. Ik heb nog even overwogen om toch gewoon Touring te contacteren, maar bedacht me dat er toch ook andere oplossingen moesten zijn. Zo ben ik dan online beginnen zoeken en botste ik vrij snel op jullie formule, zonder contract. Ik heb meteen de app geïnstalleerd, pechverhelping aangevraagd en binnen het halfuur stond er iemand om mijn auto weer op te starten. Dat ging allemaal heel vlot.”

Twee keer pechverhelping op één uur tijd

De pechverhelper adviseerde Anne om de wagen naar de garage te laten takelen, maar Anne moest snel weer op weg. Helaas viel ze nauwelijks een uur later alweer stil, op een helling dan nog.

“Terug de app open en opnieuw Mobly pechverhelping aangevraagd, dus (lacht). Opnieuw stond er iemand binnen het halfuur en hebben ze mij terug kunnen kickstarten. Ik ben na die tweede keer wel meteen naar de garage gereden om de batterij te laten vervangen. Omdat ze echt helemaal was leeggelopen, was die finaal kapot.

Sharing is caring

Of Anne straks met haar nieuwe wagen ook blijft zweren bij Mobly’s Pechverhelping zonder abonnement?

“Daar heb ik eigenlijk nog niet over nagedacht, maar ik vind het wel echt een goede formule, zeker voor wie zoals ik met een tweedehandswagen rijdt. Bij een auto van een zekere leeftijd moet je wel iets achter de hand hebben van pechverhelping, maar zo’n klassiek jaarcontract kost je algauw 160 euro. Dat vind ik dan best veel geld om gerust rond te rijden.
Ik heb jullie app in ieder geval al aan enkele vrienden getipt en ga dat ook zeker blijven doen!”

Deel ook jouw pechverhaal en… win een bobblehead van jezelf!

Heb je net als Anne een bijzonder / grappig / spannend / bizar panneverhaal? Deel dat dan op onze Facebookpagina en maak kans op een bobblehead, op maat gemaakt naar jouw gezicht. Dolle pret op je dashboard!

Artikel delen via
Blijf op de hoogte

Gerelateerde berichten

5 maart 2019

VIDEO: vrouw smijt zich op auto en houdt carjackers tegen

door Ines vranken

Het zal je maar overkomen: terwijl je rustig staat te tanken, rijdt er iemand met je auto weg.

Verder lezen
13 februari 2019

Instagram-account ‘Bird Graveyard’ vernielt deelsteps

door Ines vranken

Met zijn 77.000 volgers is Bird Graveyard duidelijk een hit. De boodschap van het Instagramaccount: als je een deelstep tegenkomt,…

Verder lezen
15 februari 2019

Deze exclusieve auto verandert van kleur

door Ines vranken

Aan exclusieve auto’s geen gebrek, maar deze wagen heeft toch net dat tikkeltje meer. Met zijn 36 exemplaren wereldwijd is…

Verder lezen