All I want for Christmas: 7 cadeaus voor onderweg


Nog geen cadeaus? Wij hebben alvast inspiratie voor wie het nodig heeft. Elk item in deze lijst heeft één ding gemeen: jou beter mobiel maken. Als het van Mobly afhangt, liggen deze pakjes straks onder de kerstboom:

Alcoholtester

Veilig rijden is de boodschap en voor sommigen misschien wel een voornemen. De alcoholtester is het ideale cadeau voor wie zeker wil zijn dat hij niet te veel gedronken heeft. Iets wat wel eens van pas komt tijdens de feestdagen.
Prijs: € 20 – € 30

Elektrische step

De elektrische step, misschien wel hét vervoermiddel van het moment. Deze step gaat maar liefst 35 km/u en gaat tot 30 km mee zonder te herladen. Een elektrische step brengt je snel en makkelijk naar je bestemming, ook als het druk is. Toegegeven, wij kunnen alleen maar hopen op dit soort dikke kerstcadeaus.
Prijs: € 399

Mobly geeft deze step trouwens weg, misschien ligt hij over enkele weken wel onder jouw kerstboom!

Autokruimeldief

Voor de sloddervossen of voor wie het graag proper houdt. Hoera, er bestaat een kruimeldief die je in de wagen kan pluggen.
Prijs: € 20

SmartHalo

Met de SmartHalo maak je van je fiets een slimme fiets: je krijgt inzicht in de snelheid en afstanden die je rijdt. Ook kan je zien hoeveel calorieën je verbrandt. Het apparaat komt zo in de buurt van een Fitbit, maar kan nog net iets meer: jou leiden naar de juiste bestemming, door middel van lampjes op een LED-cirkel. Tenslotte laat de SmartHalo een alarm afgaan als iemand je fiets probeert te stelen. Je kan de Smarthalo aan je smartphone koppelen via bluetooth.
Prijskaartje: € 139

Autohangmat

Als een auto jou al het ultieme gevoel van vrijheid geeft, wat voel je dan bij deze hangmat? Je maakt hem vast aan de dakdragers van je wagen en slaapt altijd hoog en droog, onder de blote sterrenhemel.
Prijs: € 300 

Draagbare douche

Of je nu materiaal wil afspoelen of een warme douche wil nemen aan het einde van de dag, waar en wanneer je maar wil. Afhankelijk van de tankgrootte, kan je tot 15 liter water stockeren. Om je een idee te geven: met een kleine ton van 7,5 liter kan je 4 minuten douchen.
Prijs: € 139

Mobly Go

De Mobly Go app registreert je autoritten, zo kom je alles te weten over afstand, snelheid, en brandstofkosten. Deze app is gratis, maar er bestaat ook een betalende versie: Mobly Go Plus. Via een dongle in je wagen krijg je meer inzicht in de auto: zo geeft de app foutmeldingen als er iets mis is met je wagen én weet je met de ‘vind mijn wagen’-functie meteen waar je auto staat.
Mobly Go: gratis
Mobly Go Plus: € 35.88 voor een jaar

Wat vind je van dit artikel?

Toon meer reacties
Comments page: 1 0
Plaats reactie
Reactie bewerken

Wees de eerste die een reactie plaatst

Plaats reactie