5 auto-apps die je deze winter wel kan gebruiken


Assisto | eerste hulp bij aanrijding

Een aanrijdingsformulier op je smartphone. Met de Assisto-app geef je instant een verkeersongeval of ander incident door aan je verzekeraar. Locatie, foto’s van de schadeclaim, een situatieschets en je verzekeringsprofiel. Alles in één, en in real time gedeeld met je verzekeraar en de tegenpartij.
Gratis voor iOS en Android; beschikbaar in 13 talen (ook NL en FR)

CamOnRoad | je eigen road movie

Maak van je smartphone een dashcam en film je reistraject of een incident op de weg. Een spannend offroad parcours, een hectisch tafereel in het stadscentrum, naar je werk in de eerste sneeuw of het dagelijkse fileleed. Creëer je eigen blackbox en bewaar al je filmpjes in de cloud.

Gratis voor iOS en Android; beschikbaar in 9 talen (o.a. ENG en FR)

Mobly Go | pechverhelping per panne

Gedaan met jaarlijkse facturen: met Mobly Go betaal je enkel wanneer je panne hebt. Na input van je gegevens en locatie, betaal je een vast bedrag in de app en komt er hulp jouw kant uit. Via de app volg je de pechverhelper tot hij bij je arriveert. Goed om weten: deze winter halveert Mobly zijn prijzen:

Gratis voor iOS en Android; beschikbaar in NL en FR

Road Skippers | scoren met je rijgedrag

Goed en veilig rijden met rewards als resultaat. Via gamification worden jonge bestuurders aangespoord om hun rijgedrag te verbeteren. Bovendien geniet je van gepersonaliseerde feedback op je rijstijl. Van smartphone tot lifesaver.

Gratis in Google Play Store en App Store; beschikbaar in ENG en FR

TextDrive | out of office op de weg

Gedaan met sms’en en bellen in de auto. Met TextDrive blokkeer je bij je vertrek inkomende telefoons en sms’jes. Wie je probeert te bereiken, krijgt een berichtje dat je onderweg bent. Ook inzetbaar om op andere momenten je telefoonverkeer af te blokken.

Gratis voor Android; beschikbaar in ENG

Wat vind je van dit artikel?

Toon meer reacties
Comments page: 1 0
Plaats reactie
Reactie bewerken

Wees de eerste die een reactie plaatst

Plaats reactie